Epic Games Store: Δείτε ποια παιχνίδια θα δώσει!

Θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
13 Νοεμβρίου 2022 09:24
Epic Games Store: Δείτε ποια παιχνίδια θα δώσει!

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο τίτλους που θα μείνουν για πάντα στη ψηφιακή σας συλλογή και δε θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα απολύτως.

Το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η υπηρεσία είναι το Dark Deity της Sword & Axe LLC. Πρόκειται για ένα adventure/RPG που σάς προσκαλεί στον κόσμο της Terrazael για να σώσετε έναν πλανήτη από τον πόλεμο και την μαγεία.

Το δεύτερο είναι το Evil Dead: The Game της Saber Interactive, το οποίο είχαμε παίξει και εμείς σε live stream. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, είναι ένα competitive/multiplayer που σας βάζει στον ανατριχιαστικό κόσμο του θρυλικού franchise, με πρωταγωνιστή τον Ash Williams και άλλους παίκτες, σε στιλ “Friday the 13th”.

Να σας υπενθυμίσουμε, όμως, ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να κατεβάσετε δύο παιχνίδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Alba - A Wildlife Adventure της ustwo games, το οποίο είναι ένα casual single-player, στο οποίο θα πάρετε τον έλεγχο της Alba, που ξεκινάει ένα ταξίδι να σώσει το πανέμορφο νησί της από την άγρια ζωή. Και ενδεχομένως να ξεκινήσει μια επανάσταση.

Ο 2ος τίτλος είναι το Shadow Tactics της Mimimi Games. Πρόκειται για ένα hardcore tactical steath παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία στην περίοδο Edo.

Για να τα κατεβάσετε πατήστε εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.