Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Sonic Frontiers – Έσπασε το ρεκόρ παικτών της σειράς

Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
12 Νοεμβρίου 2022 17:47
Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Sonic Frontiers – Έσπασε το ρεκόρ παικτών της σειράς

Το Sonic Frontiers έκανε το ντεμπούτο του στις 8 Νοεμβρίου για όλες τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ήδη κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Frontiers είναι πλέον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του ιστορικού franchise στο Steam, όσον αφορά τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών. Μέχρι πρότινος το ρεκόρ αυτό ανήκε στο Sonic Mania, το οποίο πριν από πέντε περίπου χρόνια είχε καταφέρει να προσελκύσει 11,937 παίκτες ταυτόχρονα. Τώρα, η νέα περιπέτεια του μπλε σκαντζόχοιρου ανέβασε σημαντικά τον πήχη, φτάνοντας τους 19,181 στις 9 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του SteamDB, το παιχνίδι έχει λάβει και εξαιρετικές αξιολογήσεις στην πασίγνωστη PC πλατφόρμα, αφού το 90.95% των παικτών που έκαναν review, είχαν θετικά σχόλια να πούνε για την εμπειρία.

Συγκριτικά, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα ρεκόρ μέγιστων παικτών για τα διάφορα άλλα Sonic παιχνίδια που κυκλοφορούνε στο Steam.

  1. Sonic Frontiers –19,181
  2. Sonic Mania –11,937
  3. Sonic & All-Stars Racing Transformed –5,861
  4. Sonic Origins –2,668
  5. Sonic Forces –2,058
  6. Sonic Generations –1,686
  7. Team Sonic Racing –1,056
  8. Sonic Lost World –252

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka.