Call of Duty: Modern Warfare II - Βίντεο δείχνει ότι το aim assist είναι “σπασμένο“

Ένα πρόβλημα που ακόμη δεν έχει λύσει η Infinity Ward
12 Νοεμβρίου 2022 09:58
Call of Duty: Modern Warfare II - Βίντεο δείχνει ότι το aim assist είναι “σπασμένο“

Ήδη το Call of Duty: Modern Warfare 2 έσπασε κάθε ρεκόρ για το franchise με εισπράξεις άνω του $1 δισ. και ο κόσμος δείχνει να το απολαμβάνει. Μόνο που στο multiplayer υπάρχουν μερικά σοβαρά προβλήματα και ένα από αυτά που ταλανίζει την κοινότητα αφορά το aim assist. 

Φυσικά αυτό το φαινόμενο αφορά μόνο τις εκδόσεις κονσολών του Modern Warfare II καθώς έχει παρατηρηθεί ότι το aim assist είναι πρακτικά "σπασμένο" και μπορεί να το εκμεταλλευθεί ο κάθε παίκτης με μερικά κλικ στις ρυθμίσεις. 

Ένα από τα πιο viral video του Call of Duty Modern Warfare ΙΙ προέρχεται από τον γνωστό CoD streamer ονόματι Tonyboy, ο οποίος επιχείρησε σε private matches να διαπιστώσει μόνος του το πρόβλημα. Τελικά το aim assist είναι τόσο ισχυρό που κυριολεκτικά το στόχαστρο κλειδώνει και ακολουθάει τον αντίπαλο σαν να είναι... aimbot. 

Το εν λόγω χαρακτηριστικό επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του aim assist και συγκεκριμένα τη βαθμίδα "Black Ops" που όπως παρατηρείται είναι αυτή που προκαλεί το φαινόμενο.

Δείτε το βίντεο: 

 

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. 

Όσον αφορά το Call of Duty: Warzone 2.0 μάθετε τα πάντα για αυτό πατώντας εδώ. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.