Το Battlefield 2042 θα έρθει στο Xbox Game Pass

Ετοιμάζει ένα ολικό overhaul η EA
11 Νοεμβρίου 2022 17:01
Το Battlefield 2042 θα έρθει στο Xbox Game Pass

Η EA ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της 3ης σεζόν του Battlefield 2042 και όπως αποκάλυψε θα φέρει το παιχνίδι στο Xbox Game Pass.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η εταιρία θέλει να προσελκύσει περισσότερο κόσμο και δήλωσε ότι μαζί με το Season 3, ο τίτλος θα μπει στο EA Access, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να τον απολαύσουν και οι συνδρομητές της υπηρεσίας της Microsoft.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν, αλλά αυτό το update θα φέρει αρκετό νέο περιεχόμενο, όπως τον ανασχεδιασμό των Classes. Επιπροσθέτως, η EA υπόσχεται να φέρει ανανεωμένους χάρτες, ενώ πολύ σύντομα θα αποκαλύψει και έναν νέο Assault Specialist. Όπως φαίνεται, θα γίνει ένα μεγάλο “overhaul” στο παιχνίδι.

Διαβάστε μερικές δηλώσεις της EA:

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του Season 2: Master of Arms, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το που βρισκόμαστε με το Season 3. Τη δουλειά που κάνουμε για το νέο Specialist, και τον ανασχεδιασμό των Classes. Επίσης, για τα όπλα που θα έρθουν, τους νέους χάρτες και γενικά όλα αυτά που ετοιμάζουμε για το Battlefield 2042.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, όμως, η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει ένα καινούργιο battle pass, νέα events και πολλές quality-of-life παραμετροποιήσεις. Μερικές αλλαγές θα γίνουν διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες, ενώ το overhaul με τα Classes θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο update του Battlefield 2042, πατήστε εδώ.

Νέος επικεφαλής των Battlefield: «Το 2042 απομακρύνθηκε πολύ»   

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Battlefield 2042, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Θέμης Μπολτσής.