Control 2: Επίσημο το πολυπόθητο sequel της Remedy - Δείτε την πρώτη εικόνα

Remedy Entertainment και 505 Games δίνουν ξανά τα χέρια
11 Νοεμβρίου 2022 16:16
Control 2: Επίσημο το πολυπόθητο sequel της Remedy - Δείτε την πρώτη εικόνα

Μπορεί το Alan Wake 2 να είναι μακράν το πιο αναμενόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει η Remedy -και γενικότερα από τα πιο αναμενόμενα του 2023, αλλά αναπτύσσει και επίσημα ένα ακόμη sequel. 

H φινλανδική developer ανακοίνωσε το Control 2, το οποίο αναπτύσσει ξανά σε συνεργασία με την 505 Games, η οποία θα βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην έκδοσή του. Το project ήταν γνωστό παλιότερα ως Project Heron και τώρα μαθαίνουμε ότι θα αναπτυχθεί με την Northlight Engine της Remedy, που έχει χαρίσει εκπληκτικά γραφικά στα τελευταία της παιχνίδια, όπως τα Quantum Break και το πρώτο Control. 

Το Control 2 θα κυκλοφορήσει σε PC, εκεί όπου η Remedy θα αναλάβει την έκδοσή του, ενώ στις κονσόλες (PS5, Xbox Series X|S) η 505 Games θα αναλάβει την έκδοσή τους. Για το sequel στο ρόλο του game director επιστρέφει ο Mikael Kasurinen. 

Δείτε την πρώτη concept art εικόνα του Control 2: 

"Είμαι περήφανος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Control με το μεγαλύτερο budget, γνωστό και ως Codename Heron, είναι το Control 2, μια ολοκληρωμένη συνέχεια του βραβευμένου παιχνιδιού Control", δήλωσε ο CEO Tero Virtala.

Αυτή τη στιγμή το sequel του Control βρίσκεται σε concept στάδιο, όπως ξεκαθάρισε η Remedy για αυτό δεν γνωστοποίησε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. 

Το Control 2 θα κυκλοφορήσει για PC, Playstation 5 και Xbox Series X|S.