O Hozier επέστρεψε για χάρη του Kratos και του God of War: Ragnarok με νέο κομμάτι - Ακούστε το

Η πρώτη του απόπειρα σε gaming soundtrack
10 Νοεμβρίου 2022 21:14
O Hozier επέστρεψε για χάρη του Kratos και του God of War: Ragnarok με νέο κομμάτι - Ακούστε το

Τον Hozier αρκετοί από εσάς θα τον ξέρουν από το πασίγνωστο κομμάτι του "Take Me to Church", όμως τώρα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επιστρέφει για χάρη του soundtrack του God of War: Ragnarok

Πράγματι ο Hozier πραγματοποιεί το ντεμπούτο το του στη gaming βιομηχανία καθώς έγραψε ένα πρωτότυπο κομμάτι που υπάρχει στο soundtrack του "Ragnarok" που επιμελήθηκε ο Bear McCreary. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Sony Santa Monica κυκλοφορώντας το κομμάτι μέσα από το YouTube και τις streaming υπηρεσίες. Το κομμάτι ονομάζεται "Blood Upon the Snow" και ο χαρακτηριστικός ήχος του McCreary ντύνει πανέμορφα αυτό το συγκινητικό κομμάτι.

Ακούστε το Blood Upon the Snow:

 

To God of War Ragnarok, η πολυαναμενομένη αποκλειστική κυκλοφορία των PS4 και PS5 βρίσκεται πλέον στα ράφια των καταστημάτων. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.