Μη χάσετε δύο παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Μέσα από το Epic Games Store
10 Νοεμβρίου 2022 18:00
Μη χάσετε δύο παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε για άλλη μια φορά να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή του PC, χωρίς κανένα κόστος. Σήμερα, η εταιρία σάς έχει δύο διαφορετικές -σε στιλ- προτάσεις, με ένα adventure και ένα παιχνίδι τακτικής.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Alba - A Wildlife Adventure της ustwo games, το οποίο είναι ένα casual single-player, στο οποίο θα πάρετε τον έλεγχο της Alba, που ξεκινάει ένα ταξίδι να σώσει το πανέμορφο νησί της από την άγρια ζωή. Και ενδεχομένως να ξεκινήσει μια επανάσταση.

Ο 2ος τίτλος είναι το Shadow Tactics της Mimimi Games. Πρόκειται για ένα hardcore tactical steath παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία στην περίοδο Edo.

Η περιγραφή του λέει τα εξής:

Ένα νέο Shogun καταλαμβάνει την εξουσία στην Ιαπωνία και επιβάλλει την εθνική ειρήνη. Επιστρατεύει πέντε ειδικούς με εξαιρετικές ικανότητες στις δολοφονίες, δολιοφθορές και στην κατασκοπεία.

Αποκτήστε το Alba - A Wildlife Adventure πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Shadow Tactics πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι παραπάνω τίτλοι θα μείνουν διαθέσιμοι στην “Free Games” κατηγορία του καταστήματος έως τις 17 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.