Razer: Το νέο Pro controller της για το PS5 έχει κάτι από Xbox

Για αυτούς που θέλουν ασύμμετρους μοχλούς
10 Νοεμβρίου 2022 13:47
Razer: Το νέο Pro controller της για το PS5 έχει κάτι από Xbox

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της τιμής του DualSense Edge, του επίσημου pro χειριστηρίου του PlayStation 5, τώρα και η Razer έρχεται με τη σειρά της να φέρει στην αγορά μια πρόταση για τους gamers που ψάχνουν ένα χειριστήριο που προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Ο λόγος γίνεται για το Razer Wolverine V2 Pro, το οποίο έρχεται με υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και πολλαπλά χαρακτηριστικά παραμετροποίησης. Ξεκινώντας με τα βασικά, η διάταξη που επέλεξε η εταιρία έχει κάτι από Xbox, αφού οι αναλογικοί μοχλοί είναι ασύμμετροι και δεν είναι στην ίδια ευθεία, όπως στα χειριστήρια  της ίδια της Sony. Συνεχίζοντας, σε αντίθεση με τα άλλα controllers της Wolverine σειράς, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με την κονσόλα, μέσα από την HyperSpeed Wireless τεχνολογία της Razer.

Συνεχίζοντας, η εταιρία επέλεξε να μην αξιοποιήσει την Adaptive Trigger τεχνολογία του DualSense και αντιθέτως, οι σκανδάλες του εν λόγω χειριστηρίου ονομάζονται ‘HyperTriggers’. Η ιδιαιτερότητά τους είναι πως δεν δονούνται, ούτε έχουν κάποια δυσκολία στο πάτημα. Αντιθέτως, έχουν δύο θέσεις κλειδώματος για το βάθος, οι οποίες ορίζονται χειροκίνητα, μέσα από ειδικό μηχανισμό στο πίσω μέρος. Άλλο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Razer, είναι τα Mecha-Tactile κουμπιά. Αναλυτικότερα, η εταιρία έχει φροντίσει έτσι ώστε τα face buttons, το σταυρόνημα και τα shoulder buttons να έχουν την αίσθηση και την ταχύτητα μηχανικών διακοπτών high-end ποντικιού.

Όσον αφορά τις επιλογές παραμετροποίησης, στο πίσω μέρος υπάρχουν πραγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενώ οι αναλογικοί μοχλοί μπορούν να αλλάξουν με πιο ψηλές ή κοντέ εναλλακτικές.

Το Wolverine V2 Pro απευθύνεται κυρίως σε ανταγωνιστικούς gamers και είναι διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κατάστημα της Razer, έναντι $249.99. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το τέλος του έτους.