Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 - Αυτός θα είναι ο νικητής σύμφωνα με το FIFA 23!

Η επίσημη πρόβλεψη της EA
10 Νοεμβρίου 2022 09:31
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 - Αυτός θα είναι ο νικητής σύμφωνα με το FIFA 23!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 αναμένεται να διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και πλέον έχουμε μια αξιόπιστη πρόβλεψη για τη χώρα που θα το κερδίσει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πασίγνωστη gaming εταιρία EA που ευθύνεται για το εμπορικότερο ποδοσφαιράκι της αγοράς, το FIFA, πιστεύει πως ξέρει το νικητή του φετινού Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, χρησιμοποιώντας τα νέα World Cup Kick-Off και Tournament modes του FIFA 23, η εταιρία έκανε μια εξομοίωση για να ανακαλύψει το νικητή.

Ο νικητής του Μουντιάλ 2022 σύμφωνα με την επίσημη εξομοίωση του FIFA 23:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της EA λοιπόν, η Αργεντινή θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, αντιμετωπίζοντας τη Βραζιλία στον τελικό, αφού νικήσει τη Γαλλία στα ημιτελικά. Μάλιστα, η εταιρία έκανε και πρόβλεψη για το τελικό σκορ, το οποίο πιστεύει πως θα είναι 1-0.

Η EA αποκάλυψε και τις προβλέψεις της για τους παίκτες, πιστεύοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι με οκτώ γκολ στα επτά παιχνίδια, ενώ θα πάρει και τη Χρυσή Μπάλα ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά γενικότερα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις προβλέψεις της και για τους υπόλοιπους παίκτες του τουρνουά:

Το εντυπωσιακό σερί προβλέψεων της EA

Φυσικά, τέτοιες προβλέψεις θα έμοιαζαν ασήμαντες, αν η EA δεν είχε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σερί τα προηγούμενα χρόνια. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το 2018 η εταιρία προέβλεψε με επιτυχία ότι η Γαλλία θα κερδίσει το Μουντιάλ, ενώ ομοίως το 2010 αναγνώρισε με επιτυχία πως θα κερδίσει τη διοργάνωση η ομάδα της Γερμανίας.

Το σερί αυτό ξεκίνησε το 2010, όταν η EA είχε προβλέψει με επιτυχία πως η Ισπανία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελο για πρώτη φορά στην ιστορία της.