God of War: Ragnarok - Ο Kratos του Ben Stiller έχει ένα θεματάκι με τα γένια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνέχεια του επικού χολιγουντιανού TV Spot στις οθόνες σας!
09 Νοεμβρίου 2022 21:07
God of War: Ragnarok - Ο Kratos του Ben Stiller έχει ένα θεματάκι με τα γένια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί το God of War: Ragnarok που όλοι οι gamers περίμεναν στα PS4 και PS5. Η Sony όμως συνεχίζει την προώθησή του δυναμικά και μέσα από τα social media κυκλοφόρησε ένα νέο χολιγουντιανό TV spot. Θυμάστε αυτό που είχε κυκλοφορήσει πριν μια εβδομάδα με το group therapy μπαμπάδων και γιών με πρωταγωνιστές τους Ben Stiller, John Travolta και LeBron James; 

Τώρα κυκλοφόρησε η συνέχεια όπου "σολάρει" ο Ben Stiller με τον γιο του, ο οποίος τον τρολάρει για το cosplay του Kratos και ειδικά για τη γενειάδα του, εκεί που μάλλον του... πάτησε το κουμπί, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω. 

Δείτε το νέο TV Spot του GoW: Ragnarok με τον Ben Stiller 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PlayStation (@playstation)


Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε τα πάντα για το God of War: Ragnarok σας έχουμε τον απόλυτο οδηγό πατώντας εδώ

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.