Halo Infinite: Η 343 ευχαριστεί τους fans για την υπομονή μετά το νέο μεγάλο update

Το Winter Update είναι το «μεγαλύτερο» μέχρι σήμερα
09 Νοεμβρίου 2022 20:55
Halo Infinite: Η 343 ευχαριστεί τους fans για την υπομονή μετά το νέο μεγάλο update

Πριν μερικές ώρες η 343 Industries κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο update του Halo Infinite μέχρι σήμερα, φέρνοντας νέο περιεχόμενο και μεγάλες αλλαγές σε βασικούς μηχανισμούς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Winter Update πρόσθεσε επιτέλους στο παιχνίδι το co-op για το campaign (μέσω διαδικτύου), καθώς και τη δυνατότητα επανάληψης αποστολών χωρίς να χρειάζεται να ξεκινά από την αρχή η ιστορία. Όσον αφορά το multiplayer, πλέον οι παίκτες μπορούν να κερδίζουν XP με κάθε match ανάλογα με την απόδοσή τους, έχουν δύο νέους χάρτες να απολαύσουν και ένα νέο δωρεάν Battle Pass με 30 tiers. Παράλληλα, ίσως η μεγαλύτερη προσθήκη όλων είναι το Forge Mode, με το οποίο η κοινότητα μπορεί να δημιουργεί δικούς της χάρτες και game modes.

Με αφορμή την προσθήκη αυτών των βασικών χαρακτηριστικών, περίπου έναν ολόκληρο χρόνο μετά το αρχικό ντεμπούτο του τίτλου, η 343 Industries έσπευσε να ευχαριστήσει την κοινότητα που δεν σταμάτησε να δίνει feedback. Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, το στούντιο τόνισε:

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας τον τελευταίο χρόνο. Ξέρουμε ότι σίγουρα δεν ήταν η πιο ομαλή ή πιο γρήγορη διαδρομή, αλλά με το Winter Update έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για την αφοσίωση και τα σχόλιά της, τα οποία χρησιμεύουν ως το ‘βόρειο αστέρι’ που μας καθοδηγεί για να εξελίσσουμε την εμπειρία των παικτών του Halo Infinite.

Το Winter Update σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το παιχνίδι και το στούντιό μας, αλλά είναι μόνο η αρχή αυτής της εξέλιξης. Η ομάδα εργάζεται ενεργά πάνω σε βασικές προτεραιότητες για την εμπειρία των παικτών σε όλο το παιχνίδι, σύμφωνα με το feedback, και στοχεύουμε σε μια ακόμη ενημέρωση πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε για το 2023, με μικρότερες σεζόν, μια πιο τακτική ροή νέου περιεχομένου και άλλα μεγαλύτερα πράγματα να είναι καθ’ οδόν.