Halloween: Η viral εμφάνιση της Megan Thee Stallion ως “Mirko” από το My Hero Academia (ΦΩΤΟ)

Μετράει ήδη πάνω από 170.000 likes στο Twitter
01 Νοεμβρίου 2022 10:42
Halloween: Η viral εμφάνιση της Megan Thee Stallion ως “Mirko” από το My Hero Academia (ΦΩΤΟ)

Η Megan Thee Stallion έχει εκφράσει την αγάπη της για τα anime πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα είπε να ντυθεί ως μία ηρωίδα από το My Hero Academia. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια ντύθηκε “Mirko” ελέω του Halloween και εξέπληξε τους θαυμαστές της, αφού οι φωτογραφίες που ανέβασε έγιναν πολύ γρήγορα viral.

Η Stallion λατρεύει το Halloween και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο, αλλά αυτή τη φορά είπε να ντυθεί κάπως πιο ιδιαίτερα, αφού επέλεξε την Rabbit Hero Mirko. Η Mikro δεν είναι απλώς μία από τους πιο δημοφιλείς ηρωίδες σε αυτή τη σειρά, αλλά και μία από τους πιο δυνατούς, όπως είδαμε από τα πρώτα επεισόδια της 6ης σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Η δημοσίευσή της έχει γίνει ήδη viral στα social media, αφού μόνο στο Twitter μετράει περισσότερα από 178.000 likes και αμέτρητα σχόλια.

Η 6η σεζόν του anime είναι σε σκηνοθεσία των Kenji Nagasaki και Masahiro Mukai και ακολουθεί την ιστορία του αυθεντικού manga ξεκινώντας από τα πρώτα κεφάλαια του 27ου τόμου, το οποίο ξεκινά με μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ηρώων και των κακών του Paranormal Liberation Front.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Mirko γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τα manga κιόλας και οι fans περίμεναν με αγωνία να δουν πότε θα μπει αυτή η ηρωίδα μέσα στη σειρά. Πώς σας φαίνεται η Megan Thee Stallion ως Mirko από το My Hero Academia; Πείτε μας στα σχόλια!