One Piece Film: Red – Πότε θα παίξει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους;

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα
31 Οκτωβρίου 2022 12:42
One Piece Film: Red – Πότε θα παίξει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους;

Το One Piece Film: Red είναι η ολοκαίνουργια ταινία του franchise και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Το φιλμ θα καταφθάσει με ελληνικούς υπότιτλους και το αυθεντικό ιαπωνικό dub, όπως ανακοίνωσε η Village Cinemas, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε την επίσημη σύνοψη για να πάρετε μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα δείτε, την ημερομηνία της πρεμιέρας, καθώς και ποιοι θα δώσουν τις φωνές τους στο νέο φιλμ του franchise.

Πότε θα παίξει το One Piece Film: Red στους ελληνικούς κινηματογράφους;

Η αναμονή για τη νέα ταινία του One Piece φτάνει στο τέλος της, καθώς πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Η Uta είναι η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή της έχει χαρακτηριστεί μαγική, αλλά ταυτόχρονα κρύβει την πραγματική της ταυτότητα. Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί μπροστά σε κοινό σε ζωντανή συναυλία. Καθώς ο χώρος γεμίζει με διάφορους θαυμαστές της: ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου, η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.

Τη σκηνοθεσία της 15ης ταινίας του franchise υπογράφει ο Goro Taniguchi (One Piece Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) σε σενάριο του Tsutomu Kuroiwa (One Piece Film: Gold). Τη φωνή τους δανείζουν οι Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Akemi Okamura, Kaori Nazuka, Mayumi Tanaka, Kenjiro Tsuda και Yuriko Yamaguchi.

Ποια είναι η διάρκεια του One Piece Film: Red;

Σύμφωνα με τους κινηματογράφους στην Ελλάδα, το One Piece Film: Red διαρκεί 118 λεπτά.

Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί.