Cyberpunk: Edgerunners | Άσχημα νέα για τη σειρά του Netflix

Δεν υπάρχουν πλάνα για 2η σεζόν
20 Οκτωβρίου 2022 19:46
Cyberpunk: Edgerunners | Άσχημα νέα για τη σειρά του Netflix

Αν λατρέψατε το Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix τότε μπορεί να απογοητευτείτε, καθώς η CD Projekt Red δεν έχει προς το παρόν πλάνα για να φτιάξει μία 2η σεζόν.

Μιλώντας στο Famitsu, ο Ιάπωνας community manager της CD Projekt Red, Satoru Honma, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια να συνεχιστεί το anime που αναπτύχθηκε από το Studio Trigger.

Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω να συνεργάζομαι με ιαπωνικά στούντιο για την παραγωγή περισσότερων anime στο μέλλον, εν μέρη επειδή έχουμε λάβει πολύ καλά σχόλια. Ωστόσο, για να είμαστε ξεκάθαροι, το Cyberpunk: Edgerunners σχεδιάστηκε ως αυτόνομο έργο, επομένως δεν υπάρχει κάτι για μία 2η σεζόν.

Ακόμα κι αν μπορούσαμε να φτιάξουμε περισσότερα anime στο μέλλον, δεν ξέρω αν θα ήταν η 2η σεζόν του Edgerunners ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

Cyberpunk: Edgerunners Review - Ένα καλοστημένο δράμα στους δρόμους της Night City!

Η επίσημη περιγραφή της σειράς είναι η εξής:

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.

Director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Το Cyberpunk: Edgerunners βρίσκεται διαθέσιμο στο Netflix από τον Σεπτέμβριο.