Bleach: Thousand-Year Blood War | Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα!

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες
19 Οκτωβρίου 2022 19:04
Bleach: Thousand-Year Blood War | Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα!

Το Hulu έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες που αφορούν το αγγλικό dub του Bleach: Thousand-Year Blood War και μεταξύ άλλων μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα. Το anime είναι τώρα διαθέσιμο στα ιαπωνικά, αλλά πλέον έγινε γνωστό, ότι όσοι επιθυμούν να το δουν με αγγλικά voice overs, θα μπορούν από τις 4 Νοεμβρίου μέσα από την streaming υπηρεσία του Hulu.

Το Thousand-Year Blood War είναι το τελευταίο arc του θρυλικού anime, το οποίο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Όσον αφορά το αγγλικό cast έχουμε την επιστροφή του Johnny Yong Bosch ως Ichigo, ενώ και η Michelle Ruff θα είναι η Rukia. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Derek Stephen Prince, Stephanie She, Wally Wingert και Daniel Woren.

Το Thousand-Year Blood War arc, στο manga, περιλαμβάνει επικές μάχες, transformations και σημαντικές στιγμές πολλών χαρακτήρων και ειδικά για τον ίδιο τον Ichigo Kurosaki. Όλα ξεκινούν με ένα “χτύπημα”, καθώς ο Ichigo καλείται τελικά να σώσει την Soul Society, όταν οι Quincies κάνουν μια μεγάλη επίθεση στο βασίλειο.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία φορά που οι fans είδαν το Bleach στην τηλεόραση, αλλά όλα τώρα άλλαξαν χάρη στο Studio Pierrot που έχει αναλάβει την επιστροφή του, Υπομονή, λοιπόν για τις 4 Νοεμβρίου.

Tags: