Δείτε το πανέμορφο συλλεκτικό Blu-ray πακέτο του Dragon Ball Super

Κυκλοφορεί από σήμερα σε επιλεγμένα καταστήματα online
17 Οκτωβρίου 2022 16:39
Δείτε το πανέμορφο συλλεκτικό Blu-ray πακέτο του Dragon Ball Super

Το Crunchyroll ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα κυκλοφορήσει μία συλλεκτική έκδοση με Blu-ray από το anime “Dragon Ball Super”, με 20 δισκάκια σε ένα πανέμορφο πακέτο που θα φιλοξενεί όλη την anime σειρά.

Δείτε εικόνες από το Dragon Ball Super Steelbook Blu-ray Collection:

Το συλλεκτικό πακέτο μπορείτε να το βρείτε από σήμερα πατώντας εδώ στην τιμή των £189.99 (220 ευρώ περίπου.

Η σειρά εξιστορεί μετά από 4 χρόνια, τα επακόλουθα της άγριας μάχης του Goku με Majin Buu, όσο εκείνος προσπαθεί να διατηρήσει την ειρήνη στη Γη, καθώς και την συνάντησή του με έναν ισχυρό Θεό. Στην Ελλάδα, η σειρά Dragon Ball Super έκανε πρεμιέρα στο Nickelodeon TV Greece στις 26 Δεκεμβρίου 2018.

Το σόου ήταν στον αέρα για 131 επεισόδια, όπου και έριξε αυλαία τον Μάρτιο του 2018, με τον Akira Toriyama ως δημιουργό της ιστορίας, αλλά και τον χαρακτήρων. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Kimitoshi Chioka της Toei Animation, ενώ παραγωγοί ήταν οι Naoko Sagawa, Atsushi Kido και Osamu Nozaki.

Ο Kazuya Yoshii ερμηνεύει το main theme "Chōzetsu☆Dynamic" (Excellent Dynamic) και το ροκ συγκρότημα, Good Morning America, το "Hello Hello Hello” που ακούμε στους τίτλους τέλους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά προβάλλεται κανονικά και από το Crunchyroll σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε από streaming υπηρεσία.