One Piece Film: Red - Δείτε το επίσημο ελληνικό trailer!

Με ελληνικούς υπότιτλους
28 Σεπτεμβρίου 2022 16:07
One Piece Film: Red - Δείτε το επίσημο ελληνικό trailer!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το One Piece Film: Red, η ολοκαίνουργια ταινία του λατρεμένου anime θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise και στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, το φιλμ θα καταφθάσει με ελληνικούς υπότιτλους και το αυθεντικό ιαπωνικό dub, όπως ανακοίνωσε η Village Cinemas, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή.

Τώρα, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για τη μεγάλη πρεμιέρα το Νοέμβριο, η Village έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το επίσημο ελληνικό trailer του One Piece Film: Red. Αυτό έρχεται με ελληνικούς υπότιτλους και μέσα σε περίπου ένα λεπτό προετοιμάζει τους fans για τη νέα περιπέτεια που θα βιώσει ο Λούφυ, στην οποία θα συναντήσει την Ούτα, τη «μεγαλύτερη ντίβα στον κόσμο». Μάλιστα, μέσα από το trailer μπορείτε να ακούσετε και ένα απόσπασμα από το θεματικό τραγούδι της ταινίας.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Επίσημη σύνοψη του One Piece Film: Red στα ελληνικά:

Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘’μαγευτική ‘’. Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.

Τη σκηνοθεσία της 15ης ταινίας του franchise υπογράφει ο Goro Taniguchi (One Piece Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) σε σενάριο του Tsutomu Kuroiwa (One Piece Film: Gold). 

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Akemi Okamura, Kaori Nazuka, Mayumi Tanaka, Kenjiro Tsuda, Yuriko Yamaguchi. 

Το One Piece Film: Red θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου 2022.