Nier Automata Ver 1.1a - Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το anime! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ 
26 Σεπτεμβρίου 2022 14:29
Nier Automata Ver 1.1a - Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το anime! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Στις αρχές της χρονιάς, με αφορμή την επέτειο πέντε χρόνων του Nier Automata, η Square Enix είχε αποκαλύψει ότι το λατρεμένο παιχνίδι θα γίνει και anime. Μέχρι στιγμής όμως, οι πληροφορίες που γνωρίζαμε ήταν ελάχιστες, με τους fans να ανυπομονούν μεταξύ άλλων για την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας. 

Τώρα, στο πλαίσιο του Aniplex Online Fest που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο, ο δημιουργός του franchise, Yoko Taro, επιβεβαίωσε επιτέλους πότε μπορούμε να περιμένουμε το anime. Το Nier Automata Ver 1.1a, λοιπόν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023. 

Μάλιστα, ο Taro αποκάλυψε και μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι εξαιτίας των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ των δύο μέσων και παρά τις προσπάθειες για μια πιστή μεταφορά του σεναρίου του παιχνιδιού, η τελική ιστορία του anime θα έχει διαφορές. Ο ταλαντούχος Ιάπωνας επισήμανε πως το απλό “copy-paste” δε θα δούλευε, αναφέροντας πως αυτός μάλλον θα ευθύνεται αν υπάρχουν παράπονα. 

Για την ώρα, όσον αφορά την πλοκή του σόου, η μετάφραση της Ιαπωνικής περιγραφής αναφέρει: 

Στο μακρινό μέλλον, η ανθρωπότητα χάνει από τη συντριπτική δύναμη των «μηχανικών μορφών ζωής» που έχουν υπό τον έλεγχό τους οι εξωγήινοι. Η "2B" που ανήκει στην πρόσφατα οργανωμένη μονάδα από Androids "YoRHa" θα ριχτεί σε μια σκληρή μάχη για να καταλάβει ξανά τη Γη. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του anime κατά τη διάρκεια του Aniplex Online Fest. Το βίντεο έχει αγγλικούς υπότιτλους και περιλαμβάνει άφθονα πλάνα, όντας συνολικής διάρκειας περίπου 8 λεπτών.