Η νέα ταινία των Pokémon είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix και στα ελληνικά!

Απολαύστε τις περιπέτειες του Ash και τις παρέας του
23 Σεπτεμβρίου 2022 19:27
Η νέα ταινία των Pokémon είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix και στα ελληνικά!

Η νέα ταινία των Pokémon είναι από σήμερα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix και μπορείτε να την απολαύσετε και με ελληνικές φωνές αν το θέλετε. Ο λόγος για το Pokémon: The Arceus Chronicles, που όπως προδίδει και το όνομά του θα βάλει σε πρώτο πλάνο την ιστορία του διάσημου θρυλικού Pokémon, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στο παιχνίδι Pokémon Legends: Arceus του Nintendo Switch.

Στο "The Arceus Chronicles" θα δείτε την επιστροφή του Brock αλλά και γνώριμων εχθρών, καθώς ο Ash, μαζί με τους Goh, Dawn και Brock θα πρέπει να συνεργαστούν για να νικήσουν τα απομεινάρια της διαβολικής Team Galactic, σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για τη διάσωση της περιοχής του Sinnoh.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ενώ ερευνούν τον θρύλο του μυθικού Πόκεμον Αρκέους, οι Ας, Γκο και Ντον αποκαλύπτουν ένα σχέδιο της Ομάδας Γκαλάκτικ που απειλεί τον κόσμο.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι τις ελληνικές φωνές δανείζουν οι: Βούλα Κώστα, Δημήτρης Σάρλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Υρώ Λούπη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ερατώ Αγγουράκη, Μελίνα Κατσακούλη και Αργύρης Παυλίδης.

Το Pokémon: The Arceus Chronicles (Πόκεμον: Arceus - Τα Χρονικά) είναι τώρα διαθέσιμο στο Netflix και στα ελληνικά.