Το One Piece Red έρχεται στην Ελλάδα - Ημερομηνία πρεμιέρας στις αίθουσες

Για πρώτη φορά θα προβληθεί στις αίθουσες ταινία του One Piece στην χώρα μας
20 Σεπτεμβρίου 2022 18:22
Το One Piece Red έρχεται στην Ελλάδα - Ημερομηνία πρεμιέρας στις αίθουσες

Για πρώτη φορά στην ιστορία οι Έλληνες fans των anime και ειδικά του One Piece θα απολαύσουν στους κινηματογράφους μια ταινία του διάσημου σύμπαντος του Eiichiro Oda.

Το One Piece Red, πράγματι, έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ελληνικούς υπότιτλους και το αυθεντικό ιαπωνικό dub, όπως ανακοίνωσε η Village Cinemas μέσα από το Facebook της, καθώς θα είναι και αυτή που θα το διανείμει. 

Η πρεμιέρα, λοιπόν, του One Piece Red στην Ελλάδα θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2022 και η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. 

 

Επίσημη σύνοψη του One Piece Red στα ελληνικά:

Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘’μαγευτική ‘’. Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.

Τη σκηνοθεσία της 15ης ταινίας του franchise υπογράφει ο Goro Taniguchi (One Piece Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) σε σενάριο του Tsutomu Kuroiwa (One Piece Film: Gold). 

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Akemi Okamura, Kaori Nazuka, Mayumi Tanaka, Kenjiro Tsuda, Yuriko Yamaguchi. 

Το One Piece Red θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου 2022.