Το Cyberpunk: Edgerunners anime θα έρθει και με αγγλικό dub και αυτό είναι το πρώτο trailer

Απευθείας από το σόου της CD Projekt
06 Σεπτεμβρίου 2022 18:48
Το Cyberpunk: Edgerunners anime θα έρθει και με αγγλικό dub και αυτό είναι το πρώτο trailer

Το ολοκαίνουργιο Night City Wire σόου της CD Projekt που είχε δρομολογηθεί για σήμερα, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε με μια αναλυτή παρουσίαση του Cyberpunk: Edgerunners, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Αν χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς τονίζει:

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το σόου της πολωνικής εταιρίας επιβεβαίωσε πως το anime θα έρθει και με dubbing στα Αγγλικά, γι’ αυτούς που δεν προτιμούν τα αρχικά ιαπωνικά voice-overs. Συγχρόνως αποκαλύφθηκε και το αγγλικό cast, το οποίο περιλαμβάνει και μεγάλα ονόματα, όπως τον Giancarlo Esposito. Αναλυτικότερα, οι ηθοποιού που θα δανείσουν τις φωνές τους είναι οι εξής:

David — Zack Aguilar
Lucy — Emi Lo
Maine — William C Stephens
Dorio — Marie Westbrook
Kiwi — Stephanie Wong
Pilar — Ian James Corlett
Rebecca — Alex Cazares
Falco — Matthew Mercer
Gloria — Gloria Garayua
Ripperdoc — Borge Etienne
Faraday — Giancarlo Esposito

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το πρόσφατο NSFW Trailer του anime με αγγλικά voice-overs.