Ακυρώθηκε η animated σειρά "Batman: Caped Crusader στο HBO Max

Πρόωρο τέλος για τη νέα σειρά του Bruce Timm, δημιουργού του "Batman: The Animated Series"
23 Αυγούστου 2022 15:19
Ακυρώθηκε η animated σειρά "Batman: Caped Crusader στο HBO Max

Εν μέσω της αναδιοργάνωσης αλλά και της αναμπουμπούλας που επικρατεί στα κλιμάκια της Warner Bros. Discovery, ακυρώθηκαν κι άλλα projects κατ'εντολή του νέου της CEO, David Zaslav.

Αυτή τη φορά πρόκειται για έξι σειρές κινουμένων σχεδίων από την Warner Bros. Animation με τη μεγαλύτερη που κόβεται άδοξα να είναι το Batman: Caped Crusader, το οποίο είχε ανακοινωθεί για το HBO Max πριν από περίπου ένα χρόνο. 

Πρόκειται για τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Σκοτεινού Ιππότη που ερχόταν δια χειρός Bruce Timm, δημιουργού του θρυλικού "Batman: The Animated Series". Στο project μάλιστα εμπλέκονταν οι J.J. Abrams και ο Matt Reeves, που σκηνοθέτησε το "The Batman". 

Το Batman: Caped Crusader πλέον αναζητεί στέγη πέραν του...βασικού του σπιτιού, δηλαδή της streaming υπηρεσίας της Warner Bros. καθώς θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν σε κάποια άλλη υπηρεσία. 

Μαζί με αυτό ακυρώθηκαν επίσης τα εξής animated projects: "Merry Little Batman", The Day The Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie και Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical.