One Punch Man 3: O Saitama θα επιστρέψει για να ισοπεδώσει τους πάντες με τρίτη σεζόν!

Επιβεβαιώθηκε ο νέος κύκλος του λατρεμένου anime
18 Αυγούστου 2022 12:17
One Punch Man 3: O Saitama θα επιστρέψει για να ισοπεδώσει τους πάντες με τρίτη σεζόν!

Μετά από μήνες αναμονής και φημολογίας, η ανακοίνωση που περίμεναν αμέτρητοι fans ήρθε. Και επίσημα το λατρεμένο One Punch Man θα επιστρέψει με τρίτη σεζόν. Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς ανακοινώθηκε πως η παραγωγή του νέου κύκλου έχει ξεκινήσει και επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερες πληροφορίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα πότε μπορούμε να περιμένουμε τα νέα επεισόδια, ποιο στούντιο έχει αναλάβει τη δημιουργία τους ή τι να περιμένουμε όσον αφορά την ιστορία. Ωστόσο, την ανακοίνωση συνόδευσε ένα επίσημο εικαστικό, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του One Punch Man ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2019, αλλά οι fans είχαν αρκετά παράπονα. Για το λόγο αυτό η ανακοίνωση του τρίτου μέρους άργησε τόσο, με φήμες πως η JC Staff δε θα αναλάβει αυτή τη φορά το animation.

Παρόλα αυτά, οι fans είναι ενθουσιασμένοι, γιατί η τρίτη σεζόν αναμένεται να προσαρμόσει ένα από τα καλύτερα story arcs του manga. Συγκεκριμένα, η αρχική σεζόν είχε ασχοληθεί με περίπου τα 41 πρώτα κεφάλαια του manga, με τη δεύτερη σεζόν να μεταφέρει περίπου 43 κεφάλαια. Αν λάβουμε υπόψη τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από το manga, το πιθανότερο είναι πως η τρίτη σεζόν θα καταπιαστεί με το κεφάλαιο 138.

Όπως αφήνει να εννοηθεί και το κεντρικό εικαστικό, στο επίκεντρο της νέας σεζόν θα βρίσκεται ο Garou, με τους χαρακτήρες να αντιμετωπίζουν μερικά από τα πιο τρομακτικά τέρατα του Monsters Association.