"Σπάει" τα ταμεία η νέα ταινία του One Piece

Με $37 εκατομμύρια σε έσοδα
13 Αυγούστου 2022 16:48
"Σπάει" τα ταμεία η νέα ταινία του One Piece

Το One Piece Red το οποίο έκανε ντεμπούτο στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 6 Αυγούστου φαίνεται πως έχει μία εξαιρετική πορεία, αφού η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε ότι έχει 37 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Η ταινία πούλησε 1,5 εκ. εισιτήρια και βρίσκεται στο νούμερο 1 του ιαπωνικού box office για τις ημερομηνίες 6 έως 7 Αυγούστου. Μάλιστα, είχε 78% περισσότερα έσοδα από την προηγούμενη ταινία του franchise, One Piece Stampede. Το One Piece Stampede, ωστόσο, είχε κάνει πρεμιέρα ημέρα Παρασκευή, σε αντίθεση με το Red που έφτασε στους κινηματογράφους ημέρα Σάββατο.

Το Crunchyroll θα προβάλει την ταινία σε κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτό το φθινόπωρο. Οι προβολές θα είναι διαθέσιμες τόσο με ιαπωνικό ήχο με αγγλικούς υπότιτλους, όσο και με αγγλική μεταγλώττιση.

Με διαφορετικό

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιστορία που έρχεται σε παραγωγή του Eiichiro Oda, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Goro Taniguchi.

Το One Piece Red είναι 15η ταινία μεγάλου μήκους και φυσικά θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο manga, με το σενάριο να έχει αναλάβει ο Kuroiwa Tsutomu.

Tags: