Αυτό το Attack on Titan παιχνίδι φτιάχτηκε στην Unreal Engine 5 και είναι εντελώς δωρεάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό project ενός developer
11 Αυγούστου 2022 14:31
Αυτό το Attack on Titan παιχνίδι φτιάχτηκε στην Unreal Engine 5 και είναι εντελώς δωρεάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χρήστης με διαδικτυακό παρατσούκλι Swammy κατασκεύασε ένα πραγματικά εντυπωσιακό Attack on Titan παιχνίδι, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει viral και μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λάτρης του anime ξεκίνησε να αναπτύσσει ένα δικό του παιχνίδι στις αρχές του 2021, αποτίνοντας φόρο τιμής στη λατρεμένη σειρά του Hajime Isayama. Αρχικά δημιούργησε ένα μικρό demo, το οποίο ωστόσο έγινε viral στο TikTok με πάρα πολλές προβολές. Αυτό οδήγησε τον Swammy να συνεχίσει την ανάπτυξη, προσθέτοντας πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά, από κανονικούς αντίπαλους τιτάνες μέχρι multiplayer modes. Μάλιστα, η προσπάθειά του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τον developer να μεταφέρει τώρα το project του στην Unreal Engine 5.

Αυτή η αξιοσημείωτη τεχνική αναβάθμιση έκανε το project για άλλη μια φορά viral, αφού μας δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα next-gen Attack on Titan παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η προσωπικότητα της esports σκηνής, Jake Lucky, μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο της προσπάθειας του developer, το οποίο μέσα σε μόλις μερικές ώρες έφτασε τις εκατομμύρια προβολές.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μιας και τα πλάνα πραγματικά μιλούν από μόνα τους. Η δουλειά του Swammy εντυπωσιάζει, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για δημιούργημα ενός και μόνο ατόμου. Από την ένταση της κίνησης με το omni-direction mobility gear, μέχρι τα μοντέλα των χαρακτήρων, οι fans του anime θα εκτιμήσουν πολλές λεπτομέρειες στη δουλειά του.

Μάλιστα, σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι, μπορείτε να βρείτε ένα link για να παίξετε δωρεάν το παιχνίδι μέσα από την περιγραφή του παρακάτω βίντεο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Swammy εργάζεται συγχρόνως και σε ένα ακόμη anime τύπου παιχνίδι, ένα project με τίτλο Mecha Attack, το οποίο διατηρεί πολλές από τις gameplay ιδέες.