Το νέο trailer του Chainsaw Man ανεβάζει το hype στα ύψη!

Έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο το νέο trailer
05 Αυγούστου 2022 15:00
Το νέο trailer του Chainsaw Man ανεβάζει το hype στα ύψη!

Το επίσημο κανάλι του AnimeHype στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο επίσημο trailer από το επερχόμενο anime, Chainsaw Man. Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο, με τους fans του manga να περιμένουν με αγωνία να δούμε τι έχει ετοιμάσει το στούντιο MAPPA.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την επερχόμενη σειρά του Chainsaw Man, αλλά θα φτάσει μέσα στο 2022 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από την Ιαπωνία στο Crunchyroll, με υπότιτλους και μεταγλώττιση. Φυσικά, αυτό το project θα ζωντανέψει στις οθόνες σας βασισμένο από το δημοφιλές manga του Tatsuki Fujimoto που λέει την αιματηρή ιστορία ενός εφήβου που ξαναζωντανεύει με αλυσοπρίονα στα χέρια του.

Με σκοτεινό χιούμορ, δυναμικούς χαρακτήρες και αιχμηρή ιστορία, το Chainsaw Man είναι μια από τις πιο αναμενόμενες νέες σειρές φέτος και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τη μεταφέρουμε στους fans μας στο Crunchyroll.

Το Chainsaw Man έρχεται σε σκηνοθεσία του Ryu Nakayama του “The Rising of the Shield Hero” σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Hiroshi Seko του “Attack on Titan Final Season”. Το σχεδιασμό των χαρακτήρων ανέλαβε ο Kazutaka Sugiyama του Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation και ο Kiyotaka Oshiyama του The Secret World of Arrietty.

Ακόμη δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Chainsaw Man στα μέρη μας. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.