What If...? Season 2: Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+

Τι έδειξε η Marvel στην Comic-Con 2022 και
22 Ιουλίου 2022 23:11
What If...? Season 2: Επιτέλους μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+

H Marvel Studios είχε κι άλλες animated ανακοινώσεις για το σύμπαν της στο Disney Plus και εκτός των X-Men '97, Spider-Man: Freshman Year και Marvel Zombies, μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν του What...If?, η οποία τελικά καθυστερεί αρκετά, καθώς και τις πρώτες πληροφορίες. 

Στη σκηνή του Hall H παρουσιάστηκαν αρκετά πλάνα από τη 2η σεζόν και ένα ολόκληρο επεισόδιο μάλιστα. Σε αυτά αποκαλύφθηκε ότι θα διασκευαστεί η σειρά comic "1602" που θα μεταφέρει στην Ελισαβετιανή εποχή της Αγγλίας τους γνωστούς ήρωες της Marvel. 

Στα πλάνα φάνηκαν οι Captain Carter, Iron Steve, Black Widow, Hela, ένας νεαρός Peter Quill με τον Ego, ένας γιγάντιος Iron Man σαν Hulkbuster και ένας κανονικός Iron Man. Άλλες σκηνές από τη 2η σεζόν αποκαλύπτουν ότι μάλλον θα δούμε μια βερσιόν του "Planet Hulk", με χαρακτήρες όπως τους Red Guardian, Shang-Chi, Thanos, Odin και τον Black Panther του T'Challa. 

Ένα από τα επεισόδια της 2ης σεζόν θα είναι επικεντρωμένο στην Scarlet Witch

Οι συντελεστές ανέφεραν ότι η Captain Marvel του "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" δεν ήταν η ίδια με αυτήν που είδαμε στο "What If?" μιας και αυτή θα μπορούσε να...τσακίσει την Wanda. 

 

Επίσης, από το ίδιο panel μάθαμε ότι ήδη αναπτύσσεται η 3η σεζόν του What If?

Το What...If? Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 αποκλειστικά στο Disney Plus.