Crunchyroll: Ρίχνει την τιμή της συνδρομής του σε σχεδόν 100 χώρες - Τι γίνεται με την Ελλάδα

Εκεί όπου το Netflix ανεβάζει τις τιμές, το "σπίτι" των anime τις κατεβάζει
18 Ιουλίου 2022 20:57
Crunchyroll: Ρίχνει την τιμή της συνδρομής του σε σχεδόν 100 χώρες - Τι γίνεται με την Ελλάδα

Σε μια περίοδο που το Netflix ανεβάζει με σταθερούς ρυθμούς τις τιμές του -όπως πριν κάποιους μήνες, μια άλλη δημοφιλής streaming υπηρεσία κάνει το αντίθετο. 

Το Crunchyroll, που θεωρείται η streaming στέγη όλων των anime, ανακοίνωσε πως ρίχνει την τιμή στη συνδρομή του σε σχεδόν 100 χώρες, με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες "το περιεχόμενό του με ακόμη περισσότερη αξία", και φυσικά να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες μπορεί. 

Συγκεκριμένα, το premium πακέτο της υπηρεσίας, το Mega Fan, μειώνει την τιμή του στη Μ. Βρετανία από τις 7.99 λίρες στα 5.99. Στην Ινδία το ίδιο πακέτο μειώνεται τόσο που προσφέρεται σε τιμή "χώμα" από τα $10 στα 99 ρούπια (περίπου $1.25), ενώ και σε άλλες χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Βραζιλία θα δουν μείωση που θα φτάνει και το 50%.

Αναλυτικά τη λίστα των χωρών όπου θα μειωθεί η συνδρομή Mega Fan του Crunchyroll θα βρείτε πατώντας εδώ. Δυστυχώς, όμως η Ελλάδα παραμένει εκτός των χωρών που μειώνεται η τιμή της συνδρομής του. Έτσι η απλή συνδρομή διαμορφώνεται στα €4.99/μήνα και η Mega Fan στα €6.49/μήνα. 

Πριν από μερικούς μήνες το Crunchyroll ενσωμάτωσε τη βιβλιοθήκη της Funimation ενισχύοντας στο μέγιστο το anime περιεχόμενο που προσφέρει. Το 2021 η Sony εξαγόρασε την υπηρεσία από την AT&T.