Το δημοφιλές παιχνίδι Grounded γίνεται σειρά κινουμένων σχεδίων

Με τέτοιο concept μια animated σειρά του πάει γάντι!
18 Ιουλίου 2022 21:17
Το δημοφιλές παιχνίδι Grounded γίνεται σειρά κινουμένων σχεδίων

Το Grounded της Obsidian Entertainment έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο καιρό και όπως μαθαίνουμε, σύντομα θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. 

Όπως μεταδίδει το Deadline αποκλειστικά, στα σκαριά βρίσκεται η σειρά κινουμένων σχεδίων "Grounded" σε σενάριο του Brent Friedman, γνωστού για τη δουλειά του στο Star Wars: The Clone Wars της Lucasfilm. Αν σας θυμίζει ταινίες όπως το "A Bug's Life" και το "Αγάπη μου Συρρίκνωσα Τα Παιδιά" (Honey I Shrunk The Kids) τότε πέφτετε μέσα, διότι από εκεί είναι βαθύτατα επηρεασμένο. 

Από τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, μάθαμε ότι η σειρά Grounded θα είναι βασισμένη και θα εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν με το videogame αδερφάκι του. Έτσι θα ακολουθήσουμε την ιστορία τεσσάρων φίλων που στις καλοκαιρινές διακοπές τους πριν πάνε γυμνάσιο, θέλουν με κάποιον τρόπο να "ανέβουν" στάτους στο κοινωνικό τους περίγυρο. Τα σχέδιά τους όμως πάνε εντελώς στραβά όταν πέφτουν πάνω σε μια συσκευή που τους μικραίνει μόλις 5 εκατοστά. Τώρα οι πέντε λιλιπούτειοι φίλοι θα πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, που κρύβει μια...ζούγκλα από πολύποδα αρπακτικά, αλλά και μια τεράστια συνωμοσία που απειλεί ολόκληρη την πόλη τους. 

Σαν Unboxholics, πάντως, περάσαμε φοβερά παίζοντας το Grounded σε ένα πρόσφατο livestream και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ

Προς το παρόν όμως δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το Grounded και σε ποιο κανάλι ή streaming υπηρεσία θα καταλήξει.