Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στο Netflix με νέα επική animated ταινία - Δείτε το trailer

Εφηβικά καμώματα, ένας θανάσιμος κίνδυνος και οι τύχες του κόσμου πέφτουν στα καβούκια τους
06 Ιουλίου 2022 18:49
Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στο Netflix με νέα επική animated ταινία - Δείτε το trailer

Οι τύχες του κόσμου πέφτουν ξανά στα καβούκια τους, καθώς τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν με μια νέα επική ταινία κινουμένων σχεδίων χάρη στο Nickelodeon και το Netflix. Το "Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie" είναι η "κινηματογραφική" συνέχεια της ομώνυμης και επιτυχημένης σειράς του Nickelodeon που ολοκληρώθηκε το 2020 και σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer. 

Η νέα τους περιπέτεια έχει το στοιχείο του time-travel, καθώς ένας άλλος Casey Jones έρχεται να τους προειδοποιήσει από το μέλλον για έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ο κίνδυνος δεν είναι άλλος από τους Krang οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο -ξεκινώντας φυσικά από την Νέα Υόρκη- και μόνο τους εμπόδιο τα τέσσερα διάσημα Χελωνονιντζάκια, τους Ντονατέλο, Ραφαέλ, Μικελάντζελο και Λεονάρντο. Απολαύστε το trailer μεταγλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους, καθώς και με το αυθεντικό αγγλικό voice over. 

Δείτε το trailer από του "Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία": 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Όταν ένας μυστηριώδης και άγνωστος τύπος έρχεται από το μέλλον με μια σοβαρή προειδοποίηση, ο Leo αναγκάζεται να σηκώσει το ανάστημά του και να ηγηθεί των αδερφών του, δηλαδή τους Raph, Donnie και Mickey σε μια μάχη ενάντια σε μια τρομακτική εξωγήινη φυλή, τους Krang, για τη σωτηρία του κόσμου. 

Τη σκηνοθεσία του νέου φιλμ κινουμένων σχεδίων των Teenage Mutant Ninja Turtles ανέλαβαν οι Ant Ward και Andy Suriano, οι οποίοι ευθύνονται για το εικαστικό στιλ και το σκίτσο της αντίστοιχης animated σειράς του Nickelodeon. Το μοντάζ είναι του Matt Feinman, σε σενάριο των Tony Gama-Lobo και Rebecca May. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Brandon Mychal Smith (Michelangelo), Ben Schwartz (Leonardo), Eric Bauza (Splinter), Omar Benson Miller (Raphael), Josh Brener (Donatello), Kat Graham (April O'Neil). 

Επίσης, να γνωρίζετε ότι έρχεται και μια νέα CGI-animated ταινία σε παραγωγή του Seth Rogen για τα λατρεμένα Χελωνονιντζάκια, που θα κυκλοφορήσει ωστόσο από την Paramount στις αίθουσες, ενώ στα σκαριά βρίσκονται και ταινίες με πρωταγωνιστές τους διάσημους κακούς του franchise για χάρη του Paramount+

Το The Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (στα ελληνικά "Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία") θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου μόνο στο Netflix.