Η επιστροφή του Bleach είναι εδώ με το Thousand-Year Blood War arc (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο
05 Ιουλίου 2022 11:24
Η επιστροφή του Bleach είναι εδώ με το Thousand-Year Blood War arc (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Anime Expo κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Bleach: Thousand-Year Blood War. Πρόκειται για το τελευταίο arc του θρυλικού anime, το οποίο πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας αυτόν τον Οκτώβριο, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Το Thousand-Year Blood War arc, στο manga, περιλαμβάνει επικές μάχες, transformations και σημαντικές στιγμές πολλών χαρακτήρων και ειδικά για τον ίδιο τον Ichigo Kurosaki. Όλα ξεκινούν με ένα “χτύπημα”, καθώς ο Ichigo καλείται τελικά να σώσει την Soul Society, όταν οι Quincies κάνουν μια μεγάλη επίθεση στο βασίλειο.

Η Viz Media έχει τα δικαιώματα για τη σειρά στην αγγλική γλώσσα και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το anime, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Αξίζει να αναφερθεί, πως το αρχικό ιαπωνικό voice cast θα επιστρέψει κανονικά, όπως και μερικοί από τη μεριά της παραγωγής.

Το Bleach: Thousand-Year Blood War θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: