Το Record of Ragnarok II αποκαλύπτεται από το Netflix με ένα επικό trailer

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023
03 Ιουλίου 2022 14:05
Το Record of Ragnarok II αποκαλύπτεται από το Netflix με ένα επικό trailer

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser βίντεο από το Record of Ragnarok II (Τα Χρονικά του Ράγκναροκ II), το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2023. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τη συνέχεια, η οποία αναμένεται εκρηκτική και αυτό φαίνεται κιόλας από το εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε από την υπηρεσία.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Αυτό το άνιμε, από τη δημοφιλή σειρά μάνγκα που δημοσιεύεται στο Monthly Comic Zenon και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, μπαίνει στη δεύτερη φάση του! Το πρωτότυπο επιτυχημένο μάνγκα έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο είδος του, συμπεριλαμβανομένου του Kono Manga ga Sugoi! το 2019 για τους άνδρες αναγνώστες, το εθνικό βραβείο προτεινόμενων κόμικ από υπαλλήλους βιβλιοπωλείων για το 2019 και το 2ο βραβείο Manga Shimbun!

Αυτόν τον έντονο κόσμο φέρνει στην οθόνη η Graphinica, το στούντιο κινουμένων σχεδίων πίσω από το "Juni Taisen: Zodiac War" και "Hello World", που έχει αποδώσει πολλές άγριες 3D CGI μάχες σε άνιμε όπως τα "Blade of the Immortal", "Promare" και "Girls und Panzer". Οι 13 μάχες σώμα-με-σώμα ανάμεσα σε εκπροσώπους θεών και ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιβίωση της ανθρωπότητας ξεκινούν για άλλη μια φορά. Το αίμα ρέει και οι γροθιές φουντώνουν σε αυτές τις έντονες μάχες ισχυρών πεποιθήσεων!

Το Record of Ragnarok II θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2023. Δείτε το trailer παρακάτω.