Super Mario ταινία: Η Illumination υπερασπίζεται την επιλογή του Chris Pratt για τη φωνή του Mario

Ο Chris Meledandri, CEO της Illumination μίλησε για το casting του "Star-Lord"
20 Ιουνίου 2022 23:15
Super Mario ταινία: Η Illumination υπερασπίζεται την επιλογή του Chris Pratt για τη φωνή του Mario

Σίγουρα οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες για το casting του Chris Pratt ως Super Mario στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Super Mario σε συμπαραγωγή της Nintendo και της Illumination Entertainment, η οποία μας έχει χαρίσει στο παρελθόν τα "Despicable Me" και "Minions". 

Τώρα ο CEO και ιδρυτής της γνωστής εταιρίας animation, Chris Meledandri, υπερασπίστηκε την απόφαση για το casting της φωνής του Super Mario, ο οποίος ως γνωστόν στα βιντεοπαιχνίδια δεν ομιλεί. Μιλώντας στο CineEurope event αποκάλυψε ότι έχουν γυρίσει τα 3/4 της ταινίας και πως η απόφαση του Pratt ως Mario ήταν η σωστή. 

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε: 

Κάναμε casting τον Chris επειδή νιώσαμε ότι θα μπορούσε να δώσει μια τέλεια ερμηνεία ως Mario. Και τώρα που έχουμε κάνει περίπου 15 ηχογραφήσεις και η ταινία είναι ολοκληρωμένη κατά 3/4, έρχομαι να σας πω ότι λατρεύω την ερμηνεία του ως Mario. Νομίζω θα είμαστε μια χαρά, ιδίως γιατί η ερμηνεία του Pratt είναι πολύ δυνατή. 

Για την ιστορία, το animated φιλμ “Super Mario Bros.” θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα είναι ο Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η animated ταινία του Super Mario αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.