Έρχονται νέες animated ταινίες Avatar: The Last Airbender

Από τους αρχικούς δημιουργούς της σειράς
16 Ιουνίου 2022 14:06
Έρχονται νέες animated ταινίες Avatar: The Last Airbender

Και επίσημα, το λατρεμένο Avatar: The Last Airbender θα συνεχιστεί, όπως ανακοίνωσαν τώρα οι Nickelodeon και Paramount Pictures. Συγκεκριμένα, οι fans μπορούν να περιμένουν μια τριλογία animated ταινιών, την οποία θα επιμεληθούν τα Avatar Studios.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα νέο ειδικό τμήμα της Nickelodeon που άνοιξε πέρυσι και έχει ως στόχο να επεκτείνει το franchise μέσα από ταινίες και νέες σειρές στον κόσμο του Avatar.

Η Lauren Montgomery που είχε εργαστεί στην τελική σεζόν της αρχικής σειράς, καθώς και στο The Legend of Korra, ενώ έχει συνεισφέρει και σε διάφορα άλλα γνωστά projects όπως τα Voltron: Legendary Defender, Young Justice και He-Man and the Masters of the Universe, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας. Παράλληλα, το όλο εγχείρημα θα επιβλέπουν οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς, Bryan Konietzko και Michael DiMartino, ως παραγωγοί.

Μιλώντας, σχετικά, ο επικεφαλής των Paramount Animation και Nickelodeon Animation, Ramsey Naito, τόνισε:

Καθώς οι αρχικοί δημιουργοί Mike και Bryan επεκτείνουν το σύμπαν του Avatar μαζί μας, θα το κρατήσουμε εντός της οικογένειας, με τη Lauren να φέρνει την ίδια ειδική και όμορφη δουλειά που έκανε στην αρχική σειρά και στα νέα της σκηνοθετικά καθήκοντα.

Για την ιστορία, το Avatar: The Last Airbender έκανε το ντεμπούτο του στο Nickelodeon το 2005 και είχε τρεις σεζόν, πριν ολοκληρωθεί το 2008. Από τότε η ιστορία συνεχίστηκε με τις τέσσερις σεζόν του The Legend of Korra, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2012, ενώ το 2010 είχε κυκλοφορήσει και μια live-action ταινία από τον M. Night Shyamalan (την οποία οι fans μάλλον θέλουν να ξεχάσουν), ενώ και το Netflix ετοιμάζει μια live-action σειρά που δε θα συνδέεται όμως με τις τρεις επερχόμενες ταινίες.