Δείτε το πρώτο trailer για το anime του Cyberpunk 2077 που έρχεται στο Netflix

Προ των πυλών το Cyberpunk: Edgerunners
09 Ιουνίου 2022 10:49
Δείτε το πρώτο trailer για το anime του Cyberpunk 2077 που έρχεται στο Netflix

Αυτό που μάλλον θυμούνται οι περισσότεροι από την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 είναι τα τεράστια προβλήματα των εκδόσεων των κονσολών προηγούμενης γενιάς, η αφαίρεση του παιχνιδιού από το PlayStation Store και τα αμέτρητα memes και συγκριτικά βίντεο. Ωστόσο, στο πλαίσιο της προωθητικής περιόδου πριν την άφιξη του τίτλου, η CD Projekt είχε ανακοινώσει και ένα ακόμη ενδιαφέρον project.

Ο λόγος γίνεται για το Cyberpunk: Edgerunners, ένα anime spinoff από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Τώρα, στο πλαίσιο του Netflix Geeked, η συνδρομητική υπηρεσία αποκάλυψε επιτέλους το πρώτο trailer του Edgerunners, ανακοινώνοντας πως η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο του της τον Σεπτέμβριο.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τόσο την επίσημη περιγραφή του anime, όσο και το trailer του που μόλις δημοσιεύτηκε, για να μπείτε στο κλίμα.

Το Cyberpunk: Edgerunners αφηγείται μια αυτόνομη ιστορία 10 επεισοδίων για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος που όλοι έχουν εμμονή με την τεχνολογία και τις τροποποιήσεις του σώματός τους. Έχοντας τα πάντα να χάσει, επιλέγει να μείνει ζωντανός με το να γίνει edgerunner — δηλαδή παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως cyberpunk.