Το Chainsaw Man γίνεται επιτέλους anime και αυτό είναι το πρώτο trailer του  

Ετοιμαστείτε για εκπληκτικές περιπέτειες

Το Chainsaw Man γίνεται επιτέλους anime και αυτό είναι το πρώτο trailer του

Το Crunchyroll ανακοίνωσε ότι αγόρασε τα δικαιώματα για το Chainsaw Man και το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο anime και το πρώτο trailer του. Φυσικά, αυτό το project θα ζωντανέψει στις οθόνες σας βασισμένο από το δημοφιλές manga του Tatsuki Fujimoto που λέει την αιματηρή ιστορία ενός εφήβου που ξαναζωντανεύει με αλυσοπρίονα στα χέρια του.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την επερχόμενη σειρά του Chainsaw Man, αλλά θα φτάσει μέσα στο 2022 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από την Ιαπωνία στο Crunchyroll, με υπότιτλους και μεταγλώττιση.

Με σκοτεινό χιούμορ, δυναμικούς χαρακτήρες και αιχμηρή ιστορία, το Chainsaw Man είναι μια από τις πιο αναμενόμενες νέες σειρές φέτος και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τη μεταφέρουμε στους fans μας στο Crunchyroll.

Το Chainsaw Man έρχεται σε σκηνοθεσία του Ryu Nakayama του “The Rising of the Shield Hero” σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Hiroshi Seko του “Attack on Titan Final Season”. Το σχεδιασμό των χαρακτήρων ανέλαβε ο Kazutaka Sugiyama του Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation και ο Kiyotaka Oshiyama του The Secret World of Arrietty.

Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Chainsaw Man, αλλά το Crunchyroll λέει ότι θα έρθει σε πάρα πολλές περιοχές. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ροη ειδησεων