Το trailer για την 25η σεζόν του “Pokémon” anime είναι αυτό που όλοι οι fans περίμεναν!

Θα έρθει με την ονομασία Pokémon Ultimate Journeys: The Series
12 Μαΐου 2022 18:59
Το trailer για την 25η σεζόν του “Pokémon” anime είναι αυτό που όλοι οι fans περίμεναν!

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε την 25η σεζόν του Pokémon anime, η οποία θα έρθει με την ονομασία Pokémon Ultimate Journeys: The Series και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη σε ορισμένες περιοχές. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως αργότερα μέσα στο 2022, θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από το Netflix.

Η εταιρία κυκλοφόρησε επίσης ένα τρέιλερ, προσφέροντας στους θαυμαστές μια κλεφτή ματιά για το τι θα κάνουν οι Ash, Goh και Chloe καθώς ξεκινούν για μια άλλη περιπέτεια στον κόσμο των Pokémon.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Το ποντάρισμα είναι υψηλότερο από ποτέ για τους Ash, Goh και Chloe, καθώς προχωρούν προς τους στόχους τους. Καθώς το τουρνουά Pokémon World Coronation Series αναζωπυρώνεται, ο Ash με τον Pikachu και τα άλλα Pokémon κάνουν εντατική εκπαίδευση. Εν τω μεταξύ, ο Goh ξεκινά μια σειρά από προκλητικές δοκιμαστικές αποστολές για να γίνει μέλος του Project Mew. Και καθώς η Chloe και η Eevee μαθαίνουν για τα διαφορετικά εξελικτικά μονοπάτια που μπορεί να ακολουθήσει η Eevee, θα μπορέσουν να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον της; Ετοιμαστείτε για ασταμάτητη δράση, γνώριμα πρόσωπα από ταξίδια του παρελθόντος και περισσότερες ανακαλύψεις Pokémon που πρέπει να γίνουν!

Αξίζει να αναφερθεί πως το Pokémon Journeys: The Series προβάλλεται στο TV Tokyo μέσα από την ονομασία Pocket Monster από τον Νοέμβριο του 2019, λίγο μετά την άφιξη των Pokémon Sword και Pokémon Shield.

Το Pokémon Ultimate Journeys: The Series θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.