Δείτε εντελώς δωρεάν σε 4K ανάλυση το anime του Super Mario του 1986

Μπορείτε να το κατεβάσετε επίσης
19 Απριλίου 2022 11:59
Δείτε εντελώς δωρεάν σε 4K ανάλυση το anime του Super Mario του 1986

Το Super Mario Bros. anime με ονομασία “The Great Mission to Rescue Princess Peach” είναι τώρα διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε στο YouTube η ακόμα και να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, σε 4K ποιότητα. Παρόλο που η ταινία είναι διαθέσιμη στο YouTube εδώ και χρόνια, πλέον είναι “καθαρό” και διορθωμένο όσον αφορά τα χρώματά του.

Το “remaster” του anime έρχεται από την Femboy Films και όπως επισημαίνουν από την περιγραφή, δούλεψαν πολλοί άνθρωποι σε αυτό εδώ και μήνες, ώστε να “επαναφέρουν” το The Great Mission to Rescue Princess Peach στο σήμερα, πιο όμορφο από ποτέ. Το νέο anime φιλμ διαθέτει επίσης μια ολοκαίνουργια λήψη ήχου χρησιμοποιώντας το αρχικό VHS ως πηγή.

Το VHS κυκλοφόρησε αρχικά με Dolby Surround 2 καναλιών, το οποίο διατηρείται στην καταγραφή ήχου και εδώ. Αυτό αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια πώς θα ακουγόταν η ταινία στους κινηματογράφους, καθώς κυκλοφόρησε με Dolby Stereo 4 καναλιών τότε. Διατίθενται επίσης νέοι υπότιτλοι, συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης της μουσικής του anime.

Το The Great Mission to Rescue Princess Peach είναι μια κωμωδία-περιπέτεια που ακολουθεί τα γεγονότα του Super Mario Bros. Όταν η πριγκίπισσα Peach δραπετεύει από ένα βιντεοπαιχνίδι και στον κόσμο του Mario, καταδιώκεται από τον βασιλιά Koopa (γνωστός και ως Bowser) που την απαγάγει και την αναγκάζει να επιστρέψει στο Mushroom Kingdom.

Δείτε το anime παρακάτω: