Το Digimon Adventure του 2020 έρχεται στα αγγλικά!

Ανακοινώθηκαν μέλη του cast
28 Φεβρουαρίου 2022 18:16
Το Digimon Adventure του 2020 έρχεται στα αγγλικά!

Κατά τη διάρκεια του Digimon Con ανακοινώθηκε από την Toei Animation πως θα έρθει η αγγλική μεταγλώττιση της anime σειράς, Digimon Adventure 2020. Δυστυχώς, όμως, δεν έγινε γνωστό ακόμη πότε περίπου θα έρθει το αγγλικό dub της σειράς, αλλά αποκάλυψε το cast που θα δώσει τη φωνή του στο σόου.

Έτσι, ο βετεράνος του είδους, Zeno Robinson θα δώσει τη φωνή του στον Tai Yagami. Εκείνος έχει υποδυθεί και άλλους χαρακτήρες όπως στο My Hero Academia και στο Demon Slayer. Επιπλέον, ο Ben Diskin θα υποδυθεί τον Agumon. Και οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στη σκηνή σε βίντεο και μίλησαν στους fans, ενώ ο ίδιος ο Robinson δηλώνει φανατικός μιας και μεγάλωσε με το anime και χαίρεται που θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Digimon Adventure (2020) είναι ουσιαστικά reboot της κλασικής σειράς και έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στην ιαπωνία τον Απρίλιο του 2020. Η σειρά απεικονίζει το αρχικό cast του anime του 1999 στη σύγχρονη εποχή και είναι μια εντελώς νέα ιστορία.

Τέλος, ο παραγωγός της σειράς, Hiromi Seki, αποκάλυψε ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά anime και ταινίες, πιθανότατα θα έρθουν μέσα στο έτος.

Tags: