The War of the Rohirrim: Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει η anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ανακοινώθηκε από την Warner Bros
15 Φεβρουαρίου 2022 09:42
The War of the Rohirrim: Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει η anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται μία anime ταινία στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που μάλιστα θα λειτουργεί ως prequel. Αυτή ονομάζεται The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim και μόλις η Warner Bros. Animation αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να περιμένετε πολύ μέχρι να την παρακολουθήσετε, καθώς έγινε γνωστό ότι θα φτάσει τον Απρίλιο του 2024 στους κινηματογράφους. Η anime ταινία είναι μια παραγωγή της Warner Bros και της New Line και θα μας πει μια ιστορία πίσω από το Helm’s Deep. Τοποθετείται εκατοντάδες χρόνια πριν από το Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι του Peter Jackson, το οποίο περιλάμβανε τη μεγάλη μάχη στο φρούριο. Η anime ταινία θα βουτήξει επίσης στην αιματοβαμμένη εποχή του πανίσχυρου βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand.

Θα εκτυλίσσεται 250 χρόνια πριν την τριλογία του LOTR

Η ιστορία αυτής της νέας anime ταινίες θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan.

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών.

Το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.