Δείτε το opening και το ending από το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του Attack on Titan

Το 2ο επεισόδιο έρχεται στις 17 Ιανουαρίου
10 Ιανουαρίου 2022 19:48
Δείτε το opening και το ending από το 2ο μέρος της 4ης σεζόν του Attack on Titan

Η τελευταία σεζόν του Attack on Titan φαίνεται πως θα είναι όσο επική περιμένετε, αφού τα trailers που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες μάς προετοίμαζαν για κάτι επικό. Ωστόσο, τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα βίντεο, που όμως δεν πρόκειται για κάποιο trailer.

Το εν λόγω βίντεο δεν παρουσιάζει κάτι καινούργιο, αφού δε δείχνει κάποια νέα πλάνα από το μεγάλο φινάλε του anime, αντ’ αυτού είναι το νέο opening (εισαγωγή) που θα βλέπετε στην Season 4 Part 2. Το εν λόγω opening ξεκινά με τέτοιο τρόπο που θυμίζει το opening από τη 2η σεζόν «Shinzou wo Sasageyo», καθώς και από το Linked Horizon, στο οποίο οι χαρακτήρες ετοιμάζονται και φορούν τα ρούχα και τον εξοπλισμό τους. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το ending βίντεο, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Να θυμίσουμε πως τo Episode 75 είχε κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του 2021 και έκτοτε γνωρίζουμε ότι το anime-φαινόμενο θα επιστρέψει για ένα ακόμα cour.

Για την ιστορία, το Attack on Titan ξεκίνησε ως manga το 2009 από τον ταλαντούχο Hajime Isayama, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με πολλαπλά βραβεία μέχρι σήμερα. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε το ντεμπούτο της το 2013, ακολουθώντας τα γεγονότα του manga που πλέον έχει ολοκληρωθεί.

Attack on Titan: Δεν υπάρχει το νέο trailer από το μεγάλο φινάλε της 4ης σεζόν

Τα τελευταία επεισόδια του Attack on Titan ξεκίνησαν να προβάλλονται από εχθές, 9 Ιανουαρίου με το επεισόδιο “Judgement”, ενώ το επόμενο θα έρθει στις 17 Γενάρη.