Σας άρεσε το Arcane του Netflix; Έρχεται δεύτερη σεζόν για το League of Legends σόου!

«Κλείδωσε» η συνέχεια της σειράς
22 Νοεμβρίου 2021 09:56
Σας άρεσε το Arcane του Netflix; Έρχεται δεύτερη σεζόν για το League of Legends σόου!

Έχουν περάσει κάποια εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που τα τελευταία επεισόδια του Arcane αναρτήθηκαν στο Netflix και η κοινότητα ακόμη συζητά το γεμάτο σασπένς φινάλε. Τώρα, η Riot Games επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις της animated σειράς του League of Legends που αγωνιούσαν για να μάθουν τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των Undercity Nights events ανακοινώθηκε πως η σειρά θα συνεχιστεί με δεύτερη σεζόν. Το Netflix και η Riot δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από το γεγονός πως η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα σύντομο teaser βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Leung θα επιστρέψουν για τη δεύτερη σεζόν, ενσαρκώνοντας ξανά τους χαρακτήρες Vi, Jinx και Caitlyn Kiramman αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Arcane λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο σαν prequel του MOBA παιχνιδιού και αφηγείται τις origin ιστορίες διαφόρων λατρεμένων χαρακτήρων, όπως οι αδερφές Jinx και Vi. Μάλιστα, είναι το πρώτο βήμα της Riot Games στον χώρο των τηλεοπτικών σειρών και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Fortiche Productions. Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν είναι πλέον διαθέσιμα για τους συνδρομητές του Netflix.