One Piece: Αυτό είναι το cast της σειράς του Netflix και...βλέπουμε (ΦΩΤΟ + BINTEO)

Πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στην live-action μεταφορά του διάσημου anime/manga
10 Νοεμβρίου 2021 20:23
One Piece: Αυτό είναι το cast της σειράς του Netflix και...βλέπουμε (ΦΩΤΟ + BINTEO)

Σημαντικά νέα από την παραγωγή της live-action σειράς του One Piece έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix δείχνοντας πως τα πράγματα βαίνουν καλώς και αυτή αφορά το cast.

Επιτέλους, ένα μεγάλο ερώτημα των fans ενός εκ των διασημότερων manga/anime του κόσμου λύθηκε και τώρα μαθαίνουμε τα πρόσωπα που ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς χαρακτήρες. 

Γνωρίστε τα πρόσωπα του One Piece του Netflix

Όπως θα διαπιστώσετε το Netflix δεν ρισκάρει με το να προσθέσει γνωστά ονόματα που έχουν "καεί" και είναι συνυφασμένα με άλλους ρόλους και προτιμά πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα. Ο Monkey D. Luffy ενσαρκώνεται από τον Iñaki Godoy του μεξικάνικου σοου "Who Killed Sara?" του Netflix, ενώ τον Roronoa Zoro θα υποδυθεί ο Mackenyu (Ruroni Kenshin: Final Chapter) και η Emily Rudd του "Fear Street" την Nami. 

 Επίσης ο Jacob Romero Gibson (All Rise) θα υποδυθεί τον Usopp και ο Taz Skylar (Boiling Point) τον Sanji 

Δείτε το βίντεο με το cast να συστήνεται στο κοινό: 

 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το Netflix έχει παραγγείλει 10 επεισόδια της σειράς, της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η Tomorrow Studios (Cowboy Bebop). Ο Eiichiro Oda θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του σόου, με τον Steven Maeda (Lost, X-Files) να υπηρετεί ως showrunner.  

To Netflix έχει επιχειρήσει στο παρελθόν κι άλλες live-action μεταφορές διάσημων manga και anime όπως αυτή του Bleach (2018), του Death Note (2017), του Full Metal Alchemist (2017), ενώ πρόσφατα έκανε τα αποκαλυπτήρια στη σειρά του Cowboy Bebop και στα σκαριά έχει και μια για το Avatar: The Last Airbender

Τέλος, δε γνωρίζουμε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η live-action σειρά ONE PIECE του Netflix.