Marvel Studios: Ετοιμάζει ένα ξεχωριστό στούντιο μόνο για animated projects

Πήρε φόρα και στα animations και θα του δώσει να καταλάβει
23 Ιουλίου 2021 09:12
Marvel Studios: Ετοιμάζει ένα ξεχωριστό στούντιο μόνο για animated projects

Αν σε ένα κομμάτι η Marvel Studios χωλαίνει σε μεγάλο βαθμό αυτό είναι οι animated σειρές και ταινίες, εκεί όπου η DC με το DC Animated Movies Universe εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία -και παραπάνω μπορεί- πραγματικά κυριαρχεί στον χώρο, έχοντας παραδώσει διαμάντια του είδους. 

Το τρωτό αυτό σημείο της θέλει να ενισχύσει η Marvel καθώς μαθαίνουμε από επίσημα χείλη πως ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές κινήσεις ως προς αυτό. Η Victoria Alonso, executive VP της παραγωγής ταινιών στη Marvel Studios και το δεξί χέρι του Kevin Feige, μιλώντας στο Variety, γνωστοποίησε πως η εταιρία θα κάνει το "μπαμ" στον χώρο της παραγωγής animation με πολύ πιο επίσημο και εμφατικό τρόπο:

Πρόκειται να ιδρύσουμε το δικό μας τμήμα animation και μίνι στούντιο και από εκεί θα βγαίνουν περισσότερες παραγωγές. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με το animation, που είναι και η πρώτη μου αγάπη. 

Τώρα το πόσα projects αναμένονται στο προσεχές μέλλον είναι κάτι που παραμένει άγνωστο. Ωστόσο το "What If...?" θα είναι η αφετηρία όλου αυτού του σχεδίου της Marvel, το οποίο μάλιστα αναμένεται να έχει συνδέσεις με το Multiverse, που άνοιξε διάπλατα τις πύλες του μετά το "Loki". 

Δεν αποκλείεται τα επόμενα animated projects είτε σειρές είτε ταινίες να συνδέονται με το MCU και να είναι αυτό που λέμε "canon" εξαρχής. Επίσης, η άλλη animated σειρά που ετοιμάζει είναι το "I Am Groot" που μέσα από αυτοτελείς ιστορίες μικρού μήκους θα βλέπουμε νέες περιπέτειες του λατρεμένου "Guardian". 

Μάθετε και δείτε περισσότερα για το What If...? εδώ

To Marvel's What If...? θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στο Disney Plus με τις Τετάρτες να κυκλοφορεί κάθε νέο επεισόδιο.