Το Demon Slayer παιχνίδι έρχεται στη Δύση τον Οκτώβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο story trailer
27 Ιουνίου 2021 12:30
Το Demon Slayer παιχνίδι έρχεται στη Δύση τον Οκτώβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά και οι λάτρεις του Demon Slayer anime παγκοσμίως θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το νέο επίσημο παιχνίδι σχεδόν από την πρώτη μέρα. Ο λόγος γίνεται για το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, το οποίο αναπτύσσεται από την έμπειρη στην κατηγορία CyberConnect2. Το στούντιο έδωσε τα χέρια με την SEGA για το publishing του παιχνιδιού εκτός Ιαπωνίας.

Έτσι, το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου για την Ιαπωνία και στις 15 Οκτωβρίου για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Το παιχνίδι θα καταφθάσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam. Στην αγορά θα έρθουν δύο εκδόσεις, η κλασσική retail έκδοση έναντι 59,99€ και η Digital Deluxe Edition έναντι 69,99€, με διάφορα character unlock keys, in-game κοστούμια και 8,000 Slayer Points.

Μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πιο πρόσφατο story trailer του παιχνιδιού, το οποίο δημοσιεύθηκε μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας στη Δύση.

Tags: