Πρώτη ματιά στην animated σειρά "Splinter Cell" του Netflix (ΦΩΤΟ)

Απευθείας μέσα από το Netflix Geeked!
11 Ιουνίου 2021 19:38
Πρώτη ματιά στην animated σειρά "Splinter Cell" του Netflix (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια του Netflix Geeked Week, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα από την animated τηλεοπτική σειρά του Splinter Cell που θα είναι φυσικά βασισμένη πάνω στο ομώνυμο franchise της Ubisoft.

Μπορεί το franchise να μην επιστρέφει στις ρίζες του δηλαδή στα videogames, αλλά όπως όλα δείχνουν η γαλλική εταιρία και το Netflix, ετοιμάζουν μία μεγάλη επιστροφή για τον Sam Fisher. Μάλιστα ήδη ξέρουμε ότι το Netflix έχει στα σκαριά δύο σεζόν των 16 επεισοδίων συνολικά.

Η πρώτη εικόνα που δημοσιεύτηκε δείχνει μόνο το σκίτσο του πρωταγωνιστή και πέρα από αυτό, οι λιγοστές πληροφορίες που ξέρουμε είναι ότι θέλουν τον δημιουργό του John Wick, Derek Kolstad, να αναλαμβάνει το σενάριο.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουμε και είναι σημαντικό κομμάτι του Splinter Cell είναι ποιος θα δανείσει τη φωνή του στον Sam Fisher, καθώς τόσο ο Michael Ironside όσο και ο Eric Johnson (Splinter Cell: Blacklist) τον έχουν υποδυθεί.

Για την ιστορία το Splinter Cell franchise έχει κυκλοφορήσει έξι sequels και έχει πουλήσει πάνω από 27 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως από το 2002.