Φρέσκο φωτογραφικό υλικό από το Demon Slayer παιχνίδι

Έρχεται μέσα στο 2021
08 Φεβρουαρίου 2021 10:41
Φρέσκο φωτογραφικό υλικό από το Demon Slayer παιχνίδι

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, νέο υλικό από το Demon Slayer παιχνίδι ήταν καθ' οδόν. Πιστή στην υπόσχεσή της, η CyberConnect2, η οποία στο παρελθόν μας έχει χαρίσει τα παιχνίδια της σειράς Naruto: Ultimate Ninja Storm και το Dragon Ball Z: Kakarot, έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και νέο φωτογραφικό υλικό.

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan, όπως είναι η ονομασία του, επιβεβαιώνεται πως θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, PlayStation 5, Steam, Xbox One και Xbox Series X|S. Ο τίτλος θα έχει δύο βασικά modes, το Solo Play και το Versus. Στο Solo Play Mode θα μπορείτε να βιώσετε ξανά την ιστορία του Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime. Στο Versus, το οποίο μπορεί να παιχτεί τόσο offline όσο και online, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε δύο εναντίον δύο μάχες, με οποιονδήποτε συνδυασμό χαρακτήρων που εμφανίζεται στο anime, όπως οι Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado κ.α.

Για την ώρα γνωρίζουμε πως το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2021, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κάτι πιο συγκεκριμένο. Ακολουθεί το νέο φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Tags: