Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba παιχνίδι μάλλον θα έρθει και στη Δύση!

Με εκδόσεις και για τα PS5, Xbox One και PC
05 Φεβρουαρίου 2021 13:17
Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba παιχνίδι μάλλον θα έρθει και στη Δύση!

Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί πως το εξαιρετικά δημοφιλές shonen manga Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, το οποίο γνώρισε τρομερή επιτυχία και ως anime σειρά και ταινία, θα γίνει τελικά και παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppuutan, το οποίο μέχρι στιγμής είχε ανακοινωθεί μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

Ωστόσο, τώρα η ομάδα ανάπτυξης CyberConnect2 και η anime εταιρία Aniplex ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι δε θα έρθει μόνο στο PlayStation 4, όπως προγραμματιζόταν αρχικά, αλλά θα καταφθάσει και στα PS5, Xbox One και PC. Φυσικά, η Xbox One έκδοση θα είναι συμβατή και με το Xbox Series X και το Xbox Series S, χάρη στη backwards compatibility λειτουργία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στη Δύση, αφού αλλιώς δε θα είχε νόημα κάποια Xbox έκδοση, μιας και η κονσόλα δεν έχει αξιοσημείωτη βάση παικτών στην Ιαπωνία.

Οι πληροφορίες για τις νέες πλατφόρμες κυκλοφορίας προέρχονται από το εβδομαδιαίο τεύχος του περιοδικού Shonen Jump, το οποίο διέρρευσε πριν την ώρα του. Μάλιστα, με το επόμενο τεύχος αναμένεται να αποκαλυφθούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Για την ιστορία, υπό ανάπτυξη βρίσκεται και ένας mobile τίτλος που βασίζεται στο λατρεμένο franchise.

Tags: