Το trailer για τη νέα εποχή του Star Wars έφτασε και δεν έχει Skywalkers

Η εποχή του "High Republic" τώρα ξεκινά
05 Ιανουαρίου 2021 21:42
Το trailer για τη νέα εποχή του Star Wars έφτασε και δεν έχει Skywalkers

Η νέα εποχή του σύμπαντος του Star Wars βρίσκεται προ των πυλών, δεν έχει Skywalkers αλλά θα εμφανιστεί ένας νεαρός Master Yoda! Η Lucasfilm δημοσίευσε το launch trailer για τo Star Wars: The High Republic τη νέα σειρά βιβλίων, comics και audiobooks για όλες τις ηλικίες που θα μας μεταφέρουν 200 χρόνια πριν τα γεγονότα των prequel ταινιών, σε μια εποχή όπου το Τάγμα των Jedi βρισκόταν στο απώγειό τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι συγκρούσεις δεν υπήρχαν και μια νέα θανάσιμη απειλή ξεπροβάλλει. 

Όπως αναφέρεται και από το trailer πρόκειται για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στο χρονολόγιο του σύμπαντος που για πρώτη φορά μας πηγαίνει αιώνες πίσω και θα ξεδιπλωθεί σε βάθος χρόνου. To The Acolyte, η νέα Star Wars σειρά που ανακοινώθηκε πρόσφατα για το Disney Plus θα εκτυλίσσεται αμέσως μετά από αυτό το χρονικό και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον το πώς θα συνδεθούν οι ιστορίες τους. 

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής θα συστηθούν στο κοινό του Star Wars ξεκινώντας από το βιβλίο "Light of the Jedi" του διακεκριμένου συγγραφέα Charles Soule, το "A Test of Courage" της Justina Ireland που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και το "Into the Dark" της Claudia Gray. Ακόμη θα κυκλοφορήσουν δύο τεύχη comic το Star Wars: The High Republic του Cavan Scott σε έκδοση της Marvel Comics και το Star Wars: The High Republic Adventures του Daniel Jose Older σε έκδοση της IDW. 

Το Light of the Jedi κυκλοφορεί ήδη και από τον Φεβρουάριο και έπειτα θα διατίθενται σταδιακά και τα υπόλοιπα.