Επικό πρώτο trailer για το "Blood of Zeus", την αρχαιοελληνική anime σειρά του Netflix

Μια σύγκρουση μυθολογικών διαστάσεων έρχεται στις 27 Οκτωβρίου
05 Οκτωβρίου 2020 19:22
Επικό πρώτο trailer για το "Blood of Zeus", την αρχαιοελληνική anime σειρά του Netflix

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ξαφνικά, ως είθισται στην περίπτωση του Netflix, πως η πολυαναμενόμενη anime σειρά με τίτλο Gods & Heroes θα είναι γνωστή πλέον ως Blood of Zeus. Τώρα η δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του anime με την αρχαιοελληνική θεματολογία με ένα πρώτο επικό trailer. 

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Ήρων, ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι ο νόθος γιος του Δία και ο εκλεκτός να σώσει την ανθρωπότητα από έναν δαιμονικό στρατό, την ώρα που ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ των Θεών του Ολύμπου και τον Τιτάνων μαίνεται. 

Την δημιουργία της anime σειράς στην αρχαιοελληνική μυθολογία έχουν αναλάβει οι ελληνικής κατατωγής Vlas και Charley Parlapanides, ενώ την παραγωγή του το Powerhouse Animation, που μας χάρισε το εξαιρετικό anime του Castlevania. Από το trailer κιόλας φαίνονται οι ομοιότητες στο σκίτσο των δυο σειρών.

Η σειρά θα αποτελείται και από ένα voice cast με δυνατά ονόματα όπως οι: Jason O'Mara (Agents of SHIELD, Man in the High Castle), Jessica Henwick (Iron Fist), Claudia Christian (Babylon 5) και ο δικός μας Elias Toufexis με ρόλους σε δεκάδες βιντεοπαιχνίδια και σειρές, αλλα κυρίως γνωστός ως Adam Jensen των "Deus Ex".

Το Blood of Zeus θα φέρει τη σύγκρουση Θεών και Τιτάνων στο ελληνικό Netflix στις 27 Οκτωβρίου 2020. Απολαύστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω.